Venner

Socialt samvær gør dig mere frisk

Vi kender det alle sammen. Vi skal være sammen med nogle gode venner og hygge os. Måske er der lagt planer på forhånd, måske ser man hvad man kan finde på. Det er forskelligt hver gang. Men det sociale er vigtigt for mennesker, da det gør en frisk og glad. I stedet for at være alene på et lukket værelse, så er det vigtigt at komme ud og være social. Det kan sommetider være svært at finde på noget spændende at lave, så derfor kommer der her en liste med gode idéer. I kan blive inspireret og måske gøre nogle af tingene. Ellers også kan I bygge videre på idéerne.

Ud i den friske luft

Hvis vejret er til det, så er det helt klart en god idé at tage ud i naturen. Det kan være en gåtur langs vandet eller en picnic tur i skoven. Naturen giver ro, og der kan man have nogle rigtig gode samtaler. Hvis man ønsker at være aktiv, kunne man tage ud og spille discgolf. Det er en god blanding af aktivitet og at bevæge sig i naturen. Det er altid hyggeligt at tage nogle kolde øl med, som man kan nyde før, under eller efter. Husk dog, at man også sagtens kan hygge sig uden alkohol. Man kan godt bygge en alkoholafhængighed uden man er klar over det.

Ud og bade

Det er også meget afhængigt at vejret. Vejret er som regel ikke det bedste i Danmark. Men hvis solen skinner, og temperaturen er høj, så er en kold dukkert en hel suveræn måde at fordrive tiden på. Det er dejlig friskt at bade i Danmark. Der findes mange forskellige badeområder, hvor man har mulighed for at ligge og sole sig også. Ellers så virker stranden også hver gang!

Tag i byen

At tage i byen er noget man altid kan gøre. Om det er for at danse eller møde nye mennesker, så er det altid hyggeligt. Husk hvis du har tendens til at drikke for meget alkohol at komme i alkoholbehandling inden det bliver et stort problem. Det vil man for alt i verden undgå at det bliver. Man kan også sagtens tage i byen ude at drikke helt vildt meget. Man kan tage på bar eller cafe og hygge sig, hvis man ikke har lyst til at danse. Har man omvendt lyst til at danse, så kan man tage på en af de mange klubber der findes rundt omkring i Danmark.